Onze Dinerkaart

Bon Appétit

oesters

/ €24,50

3 stuks

Eendenlever

/ €32,75

6 stuks

/ €19,75

3 stuks

Gegratineerd

/ €28,50

6 stuks

/ €16,75

3 stuks

Rauw

/ €45,50

6 stuks

Warme bereiding, sabayon

À la Carte

onze menukaart

/ €20,50

Tartaar van avocado en mango, tomaat,
mayonaise van rode peper

/ €29,95

Tartaar van Black Angus rund, gebakken ganzenlever en kreeft

/ €29,95

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mango compote, dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met rietsuiker 

/ €25,75

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm,
tartaar van zalm, kaviaar en mousse van wasabi 

voorgerechten

/ €11,50

Aspergesoep, doperwt, tuinkers en
crème fraîche 

/ €13,75

Kreeftensoep Le Jardin

soepen

Hollandse witte asperge, zalm, ei en portsaus 

/ €25,75

reserveer een tafel

/ €21,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest

/ €14,25

Coupe rood fruit met sabayon 

/ €24,75

Crêpe Suzette  

/ €14,25

Aardbei & rabarber, witte chocolade, gemberbier, sumac, yoghurt-basilicum ijs

dessert

/ €32,50

Risotto met gepocheerd Hoeve-ei, witte asperge, doperwt en schuim van morille

/ €44,50

Australische ossenhaas met gekarameliseerde knoflooksaus

/ €41,50

Lamsrug, gekonfijte aardappel, aubergine, tuinboon, tom kha kai en lamsjus

/ €55,-

Zeetong à la meunière

hoofdgerechten

Hele Oosterschelde kreeft

/ €85,-

Hollandse witte asperge, zalm, ei en portsaus

/ €32,50

cantharellen

/

mille-feuille

/

crêpe suzette

/

ganzenlever

/

kreeftensoep

© Copyright 2023 Restaurant Le Jardin | Website door Knapper Design