3 stuks
Eendenlever
6 stuks
3 stuks
Gegratineerd
6 stuks
3 stuks
Rauw
6 stuks
Warme bereiding, sabayon
Tartaar van avocado en mango, tomaat,
mayonaise van rode peper
Tartaar van Black Angus rund, gebakken ganzenlever en kreeft
Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mango compote, dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met rietsuiker
Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm,
tartaar van zalm, kaviaar en mousse van wasabi
Aspergesoep, doperwt, tuinkers en
crème fraîche
Kreeftensoep Le Jardin
Hollandse witte asperge, zalm, ei en portsaus
Kaasselectie van kaasmeester Van Hest
Coupe rood fruit met sabayon
Crêpe Suzette
Rijstepap, appelcompote, crumble, vanille-ijs en kaneel sabayon
Risotto met gepocheerd Hoeve-ei, witte asperge, doperwt en schuim van morille
Australische ossenhaas met gekarameliseerde knoflooksaus
Ree, peterselie, haricot verts, doperwt en saus barigoule
Zeetong à la meunière
Tarbot, Hollandse witte asperge, morille, daslook en citroen
Hollandse witte asperge, zalm, ei en portsaus