6 stuks
3 stuks
Gegratineerd
6 stuks
3 stuks
Rauw
6 stuks
Warme bereiding, sabayon
Tartaar van avocado en mango, tomaat,
mayonaise van rode peper
Tartaar van Black Angus rund en kreeft
Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm,
tartaar van zalm, kaviaar en mousse van wasabi
Pompoensoep met pompoenpitjes en crème fraîche
Kreeftensoep Le Jardin
Kaasselectie van kaasmeester Van Hest
Coupe rood fruit met sabayon
Crêpe Suzette
Ananas, cremeux tonka boon, passievrucht, kokosroomijs
Risotto met gepocheerd Hoeve-ei, groene asperge, doperwt en schuim van morille
Australische ossenhaas met gekarameliseerde knoflooksaus
Zeetong à la meunière
Fazant ‘fine champagne ‘ met zuurkool
Medaillon van hertenrug met rode kool, vossenbessen en
saus van Glühwein