Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Fijngesneden griet
bootje van krab, mango, radijs,
limoendressing, gel van avocado

1ste tussengerecht
Rosbief
brunoise van aardappel,
saus van ganzenlever en kappertjes

2de tussengerecht
Rode poon
zoetzure venkel, Hollandse garnalen,
jus van bouillabaisse en Noilly Prat, ratatouille

Hoofdgerecht
Ossenhaas
ravioli van runderschenkel, crème van paprika,
jus van groene peper

Kaas
Kaasselectie van kaasmeester van Hest

Dessert
Dessert van kers

3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)  € 42,-
4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)   € 50,75
5 gangen (voor, 1ste en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)   € 58,75
6 gangen (het volledige menu)   € 67,50
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang *)  € 74,50
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd

À La Carte Diner

Oesters

Zeeuwse oesters, 3 of 6 stuks (Naturel of Gegratineerd) €13,75 / €21,25

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi €19,75

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mango compote, dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker €23,75

Tartaar van Black Angus rund, gebakken ganzenlever en kreeft €25,50

Terrine van voorjaarsgroenten, crème van rode biet, schuim van pastinaak €20,75

Soep

Kreeftensoep Le Jardin €13,75

Licht gebonden aspergesoep met beenham €9,50

Hoofdgerechten

Ossenhaas van Black Angus rund met gepeperde jus €35,75

Texels lamsfilet met honing-tijmsaus  €34,50

Vangst van de dag vers van de visafslag €30,75

Zeetong in roomboter gebakken €41,50

Ravioli van bospaddenstoelen met risotto en tuinkruidensaus €26,75

Dessert

Dessert van kers  €12,75

Dessert van chocolade, bloedsinaasappel, anijs en mandarine Napoléon  €12,75

Crêpe Suzette €20,75

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest €19,25