Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Zalm & krab
radijs, Oost-Indische kers

1e tussengerecht
Tartaar van kalf
aardappel, kaviaar

2e tussengerecht
Roodbaars
knolselderij, snijboon, remoulade 2.0

Hoofdgerecht
Ossenhaas
rode biet, saus van geroosterde sjalotten

Kaas
Kaasselectie van Kaasmeester van Hest

Dessert
Ettense kersen
chocolade

4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert) 57,50
5 gangen (voor-, 1e en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert) 69,50
6 gangen (het volledige menu) 80,-
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang*) 88,50
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd

Zomermenu

Makreel ceviche
pepers, zoete aardappel

***
Bereidingen van tomaat

***
Rog
truffel, witte wijn

***
Boerderij eend
sinaas-dragon, mais

***
Peach Melba 2.0

72,50

À La Carte Diner

Oesters

Speciaal 6 stuks  43,50
Rauw 3 of 6 stuks  15,75 / 27,75
Gegratineerd 3 of 6 stuks  18,50 / 30,75
Eendenlever 3 stuks  21,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi   24,50

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mangocompote,
dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker  28,75

Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft  28,50

Amandelkaas, koolrabi, erwten en citrus  19,75

Soep

Kreeftensoep Le Jardin  13,75

Broccolisoep met crème fraîche 11,50

Hoofdgerechten

Zeetong à la meunière  47,-

Hele kreeft, thermidor of naturel  67,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus  42,50

Frisse bulgursalade, lente groentes, groenten gelei,
beurre blanc van daslook         28,75

Dessert

Ettense kersen en chocolade  12,75

Coupe rood fruit met sabayon  12,75

Crêpe Suzette  21,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest  19,25