Diner
Menu Le Jardin
Voorgerecht
Kabeljauw
zeegroenten, tomaat
1e tussengerecht
Pulled pork
asperges, daslook, Hollandaise
2e tussengerecht
Zeebaars
citroengras, paksoi
Hoofdgerecht
Tournedos a la café de Paris
zoete aardappel, asperges, peultjes
Kaas
Kaasselectie van Kaasmeester van Hest
Dessert
Vlierbloesem
violen, kwark, rozenbottel
4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert) 55,-
5 gangen (voor-, 1e en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert) 67,50
6 gangen (het volledige menu) 77,50
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang*) 88,50
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd
Kreeftenmenu
Salade van kreeft
ingelegde groentes, citrus crème, algen
***
Bisque d’Homard
***
Tarbot
paling, cèpes
***
Halve Oosterschelde kreeft
thermidor of naturel, pasta
***
Calamansi
yoghurt, passievrucht
4 gangen (zonder tarbot) 75,-
5 gangen (complete menu) 82,50
À La Carte Diner
Oesters
Speciaal 6 stuks 43,50
Rauw 3 of 6 stuks 15,75 / 27,75
Gegratineerd 3 of 6 stuks 18,50 / 30,75
Eendenlever 3 stuks 21,75
Voorgerechten
Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi 24,50
Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mangocompote,
dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker 26,75
Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft 28,50
Amandelkaas, koolrabi, erwten en citrus 19,75
Soep
Kreeftensoep Le Jardin 13,75
Aspergesoep, tuinkruiden, asperges 11,50
Hoofdgerechten
Zeetong à la meunière 45,-
Zalm, asperges, krielen en Hollandaise 31,50
Hele kreeft, thermidor of naturel 67,50
Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus 40,50
Frisse bulgursalade, lente groentes, groenten gelei,
beurre blanc van daslook 28,75
Dessert
Vlierbloesem, violen, kwark, rozenbottel 12,75
Coupe rood fruit met sabayon 12,75
Crêpe Suzette 21,50
Kaasselectie van kaasmeester Van Hest 19,25