Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Gerookte zalm
venkel, groene appel, gepofte quinoa,
dragon, wasabi-yoghurtijs, kreeft

1ste tussengerecht
Zacht gegaarde kwartel
witlof, in appelcider gewelde rozijnen, sherry-azijn,
krokant van mosterd, gekonfijt boutje

2de tussengerecht
Gegrilde tarbot
krokant van aardpeer, peterselieolie,
gebrande prei, saus van champagne, witte truffelboter

Hoofdgerecht
Ossenhaas
gebakken in bruine boter,
aardappelmousseline, hachee van shiitake

Kaas
Kaasselectie van kaasmeester van Hest

Dessert
Dessert van sinaasappel
passie, chocolade

3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)  € 42,-
4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)   € 50,75
5 gangen (voor, 1ste en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)   € 58,75
6 gangen (het volledige menu)   € 67,50
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang *)  € 74,50
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd

À La Carte Diner

Oesters

Zeeuwse oesters, 3 of 6 stuks (Naturel of Gegratineerd) €13,75 / €21,25

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi €19,75

Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft €25,50

Terrine van groen van het seizoen, crème van rode biet, schuim van pastinaak €20,75

Soep

Kreeftensoep Le Jardin €13,75

Gevogelte bouillon €9,50

Hoofdgerechten

Ossenhaas van Black Angus rund met gepeperde jus €35,75

Fazant, zuurkool en champagne-truffelsaus  €31,50

Vangst van de dag vers van de visafslag €30,75

Zeetong in roomboter gebakken €41,50

Ravioli van bospaddenstoelen met risotto en tuinkruidensaus €26,75

Dessert

Dessert van sinaasappel, passie en chocolade €12,75

Dessert van champagne €12,75

Crêpe Suzette €20,75

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest €19,25