Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Roodbaars
zeegroenten, koolrabi, grapefruit

1ste tussengerecht
Kwartel duo
pompoen, hazelnoot, radijs

2de tussengerecht
Harder
witte kool, kreeft, rode peper, limoen

Hoofdgerecht
Duo van rund
aardappelgratin, schorseneren,
saus van gekarameliseerde ui

Kaas
Kaasselectie van kaasmeester van Hest

Dessert
Tonkaboon
framboos, witte chocolade

4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    55,-
5 gangen (voor, 1ste en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    67,50
6 gangen (het volledige menu)    77,50
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang*)   88,50
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd

À La Carte Diner

Oesters

Speciaal 6 stuks  43,50
Rauw 3 of 6 stuks  15,75 / 27,75
Gegratineerd 3 of 6 stuks  18,50 / 30,75
Eendenlever 3 stuks  21,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi   22,50

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mangocompote,
dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker  25,75

Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft  27,50

Hummus, anijs paddo, desem krokant, rode biet, crème fraîche  19,75

Soep

Kreeftensoep Le Jardin  13,75

Pompoensoep, crème fraîche, verse kruiden  11,50

Hoofdgerechten

Zeetong à la meunière  45,-

Hert, babylof, mousseline, knol, eikhaas  32,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus  38,75

Noten fregola, truffel, paddenstoelen en groen uit eigen tuin  28,75

Dessert

Tonkaboon, framboos, witte chocolade  12,75

Coupe rood fruit met sabayon  12,75

Crêpe Suzette  21,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest  19,25