Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Tartaar van zeebaars
bootje van Noordzeekrab, limoen, schuim van avocado,
krokantje van oude Goudse kaas, grapefruit vinaigrette

1ste tussengerecht
Gebakken kalfszwezerik
krokant van sukade, witlof, moesappel,
saus van rode port

2de tussengerecht
Gebraiseerde tarbotfilet
gepocheerde oester, zeekraal,
saus van limoen en Chardonnay-azijn

Hoofdgerecht
Getrancheerde kalfshaas
crème van wortel, babymais, gekarameliseerde uitjes,
polenta, jus van rozemarijn

Kaas
Kaasselectie van kaasmeester van Hest

Dessert
Crème brûlée van limoncello
mousse van framboos, witte chocolade schotsen,
yoghurtsorbetijs

3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)    43,50
4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    52,50
5 gangen (voor, 1ste en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    62,50
6 gangen (het volledige menu)    72,50
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang *)   80,-
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd

À La Carte Diner

Oesters

Zeeuwse oesters, 3 of 6 stuks (Naturel of Gegratineerd)  15,75 / 28,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi   21,50

Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft  26,50

Terrine van groen van het seizoen, crème van rode biet, schuim van pastinaak  20,75

Soep

Kreeftensoep Le Jardin  13,75

Zomerse courgettesoep  11,50

Hoofdgerechten

Ossenhaas van Black Angus rund met gepeperde jus  36,75

Vangst van de dag vers van de visafslag  32,50

Zeetong in roomboter gebakken  45,-

Ravioli van bospaddenstoelen met risotto en tuinkruidensaus  28,75

Dessert

Aardbeien gemarineerd met Aceto, vanille hangop en
ijs van gember  12,75

Crème brûlée van limoncello, mousse van framboos,
witte chocoladeschotsen en yoghurtsorbetijs  12,75

Crêpe Suzette  21,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest  19,25