Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Kabeljauw
zeegroenten, tomaat

1e tussengerecht
Pulled pork
asperges, daslook, Hollandaise

2e tussengerecht
Zeebaars
citroengras, paksoi

Hoofdgerecht
Tournedos a la café de Paris
zoete aardappel, asperges, peultjes

Kaas
Kaasselectie van Kaasmeester van Hest

Dessert
Vlierbloesem
violen, kwark, rozenbottel

4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert) 55,-
5 gangen (voor-, 1e en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert) 67,50
6 gangen (het volledige menu) 77,50
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang*) 88,50
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd

Kreeftenmenu

Salade van kreeft
ingelegde groentes, citrus crème, algen

***
Bisque d’Homard

***
Tarbot
paling, cèpes

***
Halve Oosterschelde kreeft
thermidor of naturel, pasta

***
Calamansi
yoghurt, passievrucht

4 gangen (zonder tarbot) 75,-
5 gangen (complete menu) 82,50

À La Carte Diner

Oesters

Speciaal 6 stuks  43,50
Rauw 3 of 6 stuks  15,75 / 27,75
Gegratineerd 3 of 6 stuks  18,50 / 30,75
Eendenlever 3 stuks  21,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi   24,50

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mangocompote,
dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker  26,75

Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft  28,50

Amandelkaas, koolrabi, erwten en citrus  19,75

Soep

Kreeftensoep Le Jardin  13,75

Aspergesoep, tuinkruiden, asperges 11,50

Hoofdgerechten

Zeetong à la meunière  45,-

Zalm, asperges, krielen en Hollandaise  31,50

Hele kreeft, thermidor of naturel  67,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus  40,50

Frisse bulgursalade, lente groentes, groenten gelei,
beurre blanc van daslook         28,75

Dessert

Vlierbloesem, violen, kwark, rozenbottel  12,75

Coupe rood fruit met sabayon  12,75

Crêpe Suzette  21,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest  19,25