Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Cannelloni van kabeljauw
krabkoekje, kroepoek van zeewier

1e tussen gerecht
Duo van kwartel
borstje, kroketje, knolselderij, mais sabayon

2e tussen gerecht
Kreeftenstaartje
spinazie ravioli, aardappelmousseline, verse truffel, beurre vert

Hoofdgerecht
Ierse ossenhaas
pastinaak, marbre van pompoen, saus bavon

Kaas
Kaasselectie van kaasmeester Van Hest

Dessert
Witte chocolade
framboos, champagne

3 gangen €38,50
4 gangen €48,50
5 gangen €55,00
6 gangen €62,50

Wintermenu

Langzaam gegaarde Peter’s Farm kalfslende
Kingkrab, schuim van Kimchi, gel van pompoen

***

Skrei
ravioli van kalfswang, mousseline van aardpeer,
gebrande ui, saus van Savora

***

Nootjes van ree
knolselderij, spitskool, jus van ree, veenbes

***

Crème brûlée van steranijs
marshmallow van drop, yoghurtijs

€ 75,- p.p. all in
Diner en wijnarrangement

€ 50,- p.p. exclusief wijnarrangement

À La Carte

Oesters

Franse oesters, 3 of 6 stuks (Naturel of Gegratineerd) €11,75 / 18,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi €18,50

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mango compote, dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker €21,50

Tartaar van Black Angus rund, gebakken ganzenlever en kreeft €18,50

Soep

Kreeftensoep Le Jardin €12,50

Gevogelte bouillon €8,50

Hoofgerechten

Ossenhaas van Black Angus rund met gepeperde jus €33,50

Fazant met zuurkool, Ibericospek en saus van truffel €28,50

Vangst van de dag vers van de visafslag €28,50

Zeetong in roomboter gebakken €38,75

Dessert

Dessert van witte chocolade, framboos en champagne €14,50

Crème brûlée van steranijs, marshmallow van drop, yoghurtijs €14,50

Crêpe Suzette €18,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest €16,50