Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Zalm mi-cuit
kreeft, kefir

1e tussengerecht
Tartaar van kalf
kwartel-ei, aardappel

2e tussengerecht
Tarbot
groene asperge, aardpeer, bearnaise, macadamia

Hoofdgerecht
Wellington Le Jardin
cèpes, pommes duchesse gevuld met ganzenlever,
klassieke pepersaus

Kaas
Kaasselectie van Kaasmeester van Hest

Dessert
Late night breakfast

4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert) 59,50
5 gangen (voor-, 1e en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert) 71,50
6 gangen (het volledige menu) 80,-
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang*) 90,-
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd

Wildmenu

Terrine van schieteend
bosvruchten, pompoen, jus van gevogelte

***
Fazant
kreeft, appel en dragon,
kippenhuid, bisque

***
Tarbot
ravioli, haren van prei, vichyssoise

***
Hazenrug Grand Veneur
saus van veenbessen en ganzenlever

***
Peer
vanille, tonkaboon, sabayon

4 gangen (menu zonder tarbot) 68,50
5 gangen (complete menu) 78,50

À La Carte Diner

Oesters

Speciaal 6 stuks  43,50
Rauw 3 of 6 stuks  15,75 / 27,75
Gegratineerd 3 of 6 stuks  18,50 / 30,75
Eendenlever 3 stuks  21,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi   24,50

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mangocompote,
dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker  28,75

Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft  28,50

Rode biet, geitenkaas en notenmelange 19,75

Soep

Kreeftensoep Le Jardin  13,75

Witlof velouté, verse kruiden en Grana  11,50

Hoofdgerechten

Zeetong à la meunière  48,50

Hert, witlof, knolselderij, stoofpeer en saus van rode wijn   41,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus  43,50

Bloemkool, beurre noisette, koffie en aardappel  28,75

Dessert

Late night breakfast   12,75

Coupe rood fruit met sabayon  12,75

Crêpe Suzette  21,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest  19,25