Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Hamatchi
miso, komkommer, peterselie

1ste tussengerecht
Terrine van wilde eend en eendenlever

2de tussengerecht
Griet
Parmezaan, venkel, gnocchi

Hoofdgerecht
Bavette
pompoen, mais, Zuidelijke pepersaus

Kaas
Kaasselectie met huisgemaakt compote

Dessert
Hazelnoot vanille dessert

4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    55,-
5 gangen (voor, 1ste en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    67,50
6 gangen (het volledige menu)    77,50
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang*)   88,50
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd

Wintermenu

Coquille
doperwt, ponzu, panchetta, couscous

***
Parelhoen
hummus, worteltjes, bundelzwam, saus van cèpes

***
Heilbot
romesco,  mousseline, beurre blanc

***
Ree
winterkruiden, kaantjes, rode biet, pastinaak

***
Appel tarte tatin

70,-

Bijpassend wijnarrangement  5-gangen 42,50

À La Carte Diner

Oesters

Speciaal 6 stuks  43,50
Rauw 3 of 6 stuks  15,75 / 27,75
Gegratineerd 3 of 6 stuks  18,50 / 30,75
Eendenlever 3 stuks  21,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi   22,50

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mangocompote,
dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker  25,75

Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft  27,50

Hummus, anijs paddo, desem krokant, rode biet, crème fraîche  19,75

Soep

Kreeftensoep Le Jardin  13,75

Pompoensoep, crème fraîche, verse kruiden  11,50

Hoofdgerechten

Zeetong à la meunière  45,-

Ree, winterkruiden, kaantjes, rode biet, pastinaak 32,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus  38,75

Truffel fregola, paddenstoelen ravioli, saus van cèpes 28,75

Dessert

Hazelnoot vanille dessert  12,75

Coupe rood fruit met sabayon  12,75

Crêpe Suzette  21,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest  19,25