Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Tartaar van Hamachi
gepofte rijstnoedels, langoustine

1e tussen gerecht
Rouleau van duif
jus van Jägermeister, pastinaaktonnetjes, brickdeeg

2e tussen gerecht
Zacht gegaarde heilbot
oester, saus van wei, crème van broccoli en waterkers

Hoofdgerecht
Nootje van hert
groen van het seizoen, saus Saint-Hubert

Kaas
Kaasselectie van kaasmeester Van Hest

Dessert
Ode aan de druif
rosé ijs, cremeux van witte chocolade en rode wijn,
huisgemaakte rozijntjes

3 gangen €40,-
4 gangen €48,50
5 gangen €55,-
6 gangen €62,50
7 gangen € 72,50*
* Het complete menu inclusief verrassingsgang.
Deze verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangen menu geserveerd

À La Carte Diner

Oesters

Zeeuwse oesters, 3 of 6 stuks (Naturel of Gegratineerd) €11,75 / 18,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi €18,50

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mango compote, dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker €21,50

Tartaar van Black Angus rund, gebakken ganzenlever en kreeft €18,50

Terrine van najaarsgroenten, crème van rode biet, schuim van pastinaak €18,50

Soep

Kreeftensoep Le Jardin €12,50

Bouillon van patrijs met herfstgarnituur €8,50

Hoofgerechten

Ossenhaas van Black Angus rund met gepeperde jus €33,50

Fazant met zuurkool en champagne-truffelsaus €28,50

Vangst van de dag vers van de visafslag €28,50

Zeetong in roomboter gebakken €48,75

Ravioli van bospaddenstoelen met risotto en tuinkruidensaus €24,50

Dessert

Ode aan de druif; rosé ijs, cremeux van witte chocolade,
huisgemaakte rozijntjes  €14,50

Chocolade, pompoen, saffraan, speculaas en sinaasappel €14,50

Crêpe Suzette €18,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest €16,50