Diner

Kreeftenmenu

Hamachi
appel, groene curry, selderij,
escalope van Oosterschelde kreeft

***

Salade van couscous
mango, mayonaise van ras el hanout,
kreeftcappuccino

***

Oosterschelde kreeft
spaghetti van asperge, lamsoren,
Sauternes saus

***

Zomerfruit
schuim van braam,
witte chocolade ijs

€ 80,- p.p. all in
Diner en wijnarrangement

€ 55,- p.p. exclusief wijnarrangement

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Tartaar van griet
Koningskrab, gemarineerde ui, emulsie van sesam,
vinaigrette van tuinkruiden, soja

1e tussen gerecht
Gebakken asperges
Pata Negra, krokantje van landhoen,
geschaafde foie gras, crème van Parmezaan

2e tussen gerecht
Gebraiseerde rogvleugel
spaghetti van snijboon, saus van limoen, paksoi

Hoofdgerecht
Australische  Clare Valley runderentrecote
asperges, tuinboontjes, jus van kriek

Kaas
Kaasselectie van kaasmeester Van Hest

Dessert
Cake van framboos
mousse van mascarpone, Limoncello ijs,
chocoladeschilfers

3 gangen €38,50
4 gangen €48,50
5 gangen €55,00
6 gangen €62,50

À La Carte

Oesters

Franse oesters, 3 of 6 stuks (Naturel of Gegratineerd) €11,75 / 18,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi €18,50

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mango compote, dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker €21,50

Tartaar van Black Angus rund, gebakken ganzenlever en kreeft €18,50

Soep

Kreeftensoep Le Jardin €12,50

Licht gebonden aspergesoep met Livar spek €8,50

Hoofgerechten

Ossenhaas van Black Angus rund met gepeperde jus €33,50

Vangst van de dag vers van de visafslag €28,50

Zeetong in roomboter gebakken €38,75

Dessert

Cake van framboos, mousse van mascarpone, Limoncello ijs en chocoladeschilfers  €14,50

Zomerfruit, schuim van braam en witte chocolade ijs €14,50

Crêpe Suzette €18,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest €16,50