Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Gelakte Grevelingse paling
salade van quinoa, komkommer, mayonaise van gepofte knoflook,
dressing van Dashi en Spaanse peper

1ste tussengerecht
Gebakken kwartelborstje
gekonfijt pootje, pruimen, krokant van landhoender,
jus van Pedro Ximenez

2de tussengerecht
Gebraiseerde tongscharfilet
venusschelpjes, spaghetti van snijboon,
basilicum, tomberry

Hoofdgerecht
Amerikaanse runderentrecote
jus van Stroganoff, tuinboontjes,
crème van Romanesco

Kaas
Kaasselectie van kaasmeester van Hest

Dessert
Dessert van kersen
bavarois van bitterkoekjes en Amaretto,
pure chocolade, ijs van Amarene kersen

3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)    43,50
4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    52,50
5 gangen (voor, 1ste en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    62,50
6 gangen (het volledige menu)    72,50
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang *)   80,-
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd

À La Carte Diner

Oesters

Zeeuwse oesters, 3 of 6 stuks (Naturel of Gegratineerd)  15,75 / 28,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi   21,50

Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft  26,50

Terrine van groen van het seizoen, crème van rode biet, schuim van pastinaak  20,75

Soep

Kreeftensoep Le Jardin  13,75

Zomerse courgettesoep  11,50

Hoofdgerechten

Ossenhaas van Black Angus rund met gepeperde jus  36,75

Vangst van de dag vers van de visafslag  32,50

Zeetong in roomboter gebakken  45,-

Ravioli van bospaddenstoelen met risotto en tuinkruidensaus  28,75

Dessert

Dessert van rabarber, witte chocolade en matcha  12,75

Dessert van kersen, bavarois van bitterkoekjes en Amaretto,
pure chocolade, ijs van Amarene kersen  12,75

Crêpe Suzette  21,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest  19,25