Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Dungesneden heilbot
nori, loempia van kreeft, dressing van strandkrabbetjes,
gel van limoen

1ste tussengerecht
Gestoofd Iberico wangetje
cantharellen, saus van rode wijn,
gesmolten ganzenlever

2de tussengerecht
Gepaneerde kabeljauw wangetjes
crostini van truffelmascarpone,
saus van Pernod

Hoofdgerecht
Freygaard ossenhaas
peperroomsaus, crème van knolselderij,
gestoofde witlof en kaantjes, chips van pompoen

Kaas
Kaasselectie van kaasmeester van Hest

Dessert
Dessert van appel

4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    52,50
5 gangen (voor, 1ste en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    62,50
6 gangen (het volledige menu)    72,50
7 gangen (het volledige menu inclusief verrassingsgang *)   80,-
* Verrassingsgang wordt alleen bij het 7-gangenmenu geserveerd

À La Carte Diner

Oesters

Zeeuwse oesters, 3 of 6 stuks (Naturel of Gegratineerd)  15,75 / 28,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi   21,50

Dungesneden heilbot, nori, loempia van kreeft,
dressing van strandkrabbetjes en gel van limoen   19,50

Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft  26,50

Gestoofd Iberico wangetje, cantharellen, saus van rode wijn en
gesmolten ganzenlever  19,50

Terrine van groen van het seizoen, crème van rode biet, schuim van pastinaak  20,75

Soep

Kreeftensoep Le Jardin  13,75

Gevogelte bouillon  11,50

Hoofdgerechten

Ossenhaas van Black Angus rund met gepeperde jus  36,75

Vangst van de dag vers van de visafslag  32,50

Zeetong in roomboter gebakken  45,-

Ravioli van bospaddenstoelen met risotto en tuinkruidensaus  28,75

Dessert

Witte chocolade, pistache en sinaasappel  12,75

Dessert van appel  12,75

Crêpe Suzette  21,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest  19,25