Diner

Menu Le Jardin

Voorgerecht
Hamachi
mousse van crème fraîche en dille,
jonge groentes uit eigen tuin, dille meringues,
schift vinaigrette met kruiden uit eigen tuin

1ste tussengerecht
Rosé gebakken lamsfilet
salsa van tomaat en eigen kruiden, groentes van de grill,
glas van aardappel van smoked Sal de Ibiza

2de tussengerecht
Zeebaars
compote van aardappel en prei, haren van prei,
uitgebakken spek, Hollandaise

Hoofdgerecht
Kalfshaas
risotto in ’t groen, peulvruchten,
papier van jonge groentes, jus van salie

Kaas
Kaasselectie van kaasmeester van Hest

Dessert
Pêche Melba Le Jardin

3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)    43,50
4 gangen (voorgerecht, 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    52,50
5 gangen (voor, 1ste en 2de tussen, hoofdgerecht en dessert)    64,50
6 gangen (het volledige menu)    75,-

À La Carte Diner

Oesters

Speciaal 6 stuks  43,50
Rauw 3 of 6 stuks  15,75 / 27,75
Gegratineerd 3 of 6 stuks  18,50 / 30,75
Eendenlever 3 stuks  21,75

Voorgerechten

Duo van licht gerookte Schotse wilde zalm en tartaar van zalm
met kaviaar en mousse van wasabi   21,50

Ganzenlever op drie manieren; gebakken op mangocompote,
dun gesneden op tarte tatin van rode ui en crème brûlée afgebrand met riet suiker  24,75

Tartaar van Black Angus rund, truffelmayonaise en kreeft  26,50

Soep

Kreeftensoep Le Jardin  13,75

Aspergesoep  11,50

Hoofdgerechten

Zeetong à le meunière  45,-

Hele Oosterschelde kreeft in roomboter gebakken,
aspergekruiden, botersaus  67,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus  38,75

Asperges, Hollandaise saus, peterselie en ei  24,75

Dessert

Pêche Melba Le Jardin  12,75

Coupe rood fruit met sabayon  12,75

Crêpe Suzette  21,50

Kaasselectie van kaasmeester Van Hest  19,25