Lunch

Lunchmenu

Voorgerecht
Makreel
gegaard in zout en olie, fregula, dragon,
vinaigrette van tomaat en aardbei
of
Rundercarpaccio
pijnboompitten, truffel mayonaise,
kroketje van Amsterdamse kaas

Tussengerecht
Duo van kreeft

Hoofdgerecht
Zeebaars
tartaar van gerookte paling,
jus van paling en room
of
Kalfshaas
aubergine, champagne-truffelsaus

Dessert
Chocolade dessert

2-gangen (voor- en hoofdgerecht)  32,50
3-gangen (voor, hoofdgerecht en dessert)  41,50
4-gangen (complete menu)   49,50

Lunchtips

Franse oesters 3 of 6 stuks       15,75 / 28,75
(naturel of gegratineerd)

Kreeftensoep Le Jardin    13,75

Courgettesoep     9,50

Charcuterie van diverse soorten ham    14,50

Broodjes

Boerenmeergranen brood met rundercarpaccio, grana,
pijnboompitten en een krul van ganzenlever      19,50

Boerenbrood met garnalenkroketjes en een salade van garnaal    19,50

Steak tartaar van ossenhaas met kappertjes, scharrelei en Worcester mayonaise geserveerd met toast     24,50

Biefstuk van de ossenhaas met brood    25,75

Salades

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port     21,50

Salade geitenkaas met rozijntjes en olijven     19,25

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft   21,50

Pastasalade met Italiaanse Castello Blue    19,75

Salade met op de Green Egg gegaarde landhoenderfilet,
ananas, tomaat en kerriedressing    19,75

Dessert

Vanille ijs met warme appelstrudel     12,25

Dame Blanche    11,25

Italiaans schuimgebak met roomijs    12,50

Coupe rood fruit met vanille-ijs en sabayon    16,50

Dessert van de maand    14,50