Lunch

Lunchmenu

Voorgerecht
Carpaccio van Schotse wilde zalm in tempura
gebakken Canadese kreeft, pijnboompitjes,
limoendressing, schuim van dille
of
Tartaar van kalf
gel van augurk, bieslook olie,
ijs van grove mosterd

Tussengerecht
Coquille
gekonfijte kip, gerookte paling, kippenhuid tandoori,
beurre blanc met paling

Hoofdgerecht
Zacht gegaarde kabeljauwfilet
saus van Dijon
of
Parelhoenfilet
jus van banyuls, gebakken eendenlever
***

Dessert
Dessert van rood fruit

2-gangen € 29,75 (voor- en hoofdgerecht)
3-gangen € 38,50 (voor, hoofdgerecht en dessert)
4-gangen € 46,50 (complete menu)

Asperge gerechten

Brabantse asperges op Vlaamse wijze; met ham, ei en botersaus € 19,50

Brabantse asperges met gerookte zalm € 20,50

Brabantse asperges met kreeft, coquille en port sabayon € 24,50

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin € 13,75

Licht gebonden aspergesoep met beenham € 9,50

Broodjes

Boerenmeergranen brood met gerookte zalm, rode ui compote en calamansi crème €15,75

Tramazone club sandwich met gerookte kip, bacon, ei en gemengde sla €13,75

Steak tartaar van ossenhaas met kappertjes, scharrelei en Worcester mayonaise geserveerd met toast €22,50

Salades

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port €21,50

Salade geitenkaas met rozijntjes en olijven €19,25

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft €21,50

Salade rundercarpaccio met gebakken ganzenlever €20,75

Warme gerechten

Omelet met asperge €14,50

Saté Le Jardin, 3 stokjes ossenhaassaté, sojasaus, risotto en gefrituurde ui €25,75

Dessert

Vanille ijs met warme appelstrudel €14,25

Dame Blanche €11,25

Huisgemaakt sorbetijs met diverse soorten vers fruit €16,-

Flensje gevuld met roomijs en slagroom €16,50