Lunchmenu

Voorgerecht
Hamachi
mousse van crème fraîche en dille,
jonge groentes uit eigen tuin, dille meringues,
schift vinaigrette met kruiden uit eigen tuin
of
Rosé gebakken lamsfilet
salsa van tomaat en eigen kruiden, groentes van de grill,
glas van aardappel van smoked Sal de Ibiza

Tussengerecht
Zeebaars
compote van aardappel en prei, haren van prei,
uitgebakken spek, Hollandaise

Hoofdgerecht
Kort gekarameliseerde kabeljauw
babymais, polenta tonnetjes, paksoi,
beurre blanc, Oost-Indische kers
of
Kalfshaas
risotto in ’t groen, peulvruchten,
papier van jonge groentes, jus van salie

Kaas
Kaasselectie van Kaasmeester van Hest

Dessert
Pêche Melba Le Jardin

2-gangen (voor- en hoofdgerecht)  33,50
3-gangen (voor, hoofdgerecht en dessert)  43,50
4-gangen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  52,50
5-gangen (beide voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  64,50
6-gangen (complete menu)   75,-

À la Carte

Koude lunchgerechten

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft   22,50

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port     22,50

Salade met Bettinehoeve geitenkaas, rozijntjes en olijven     20,50

Steak tartaar van ossenhaas, kappertjes, scharrelei en
Worcester mayonaise geserveerd met toast    24,75

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin   13,75

Aspergesoep   11,50

Warme lunchgerechten

Zeetong à la meunière     45,-

Hele Oosterschelde kreeft in roomboter gebakken,
aspergekruiden, botersaus     67,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus   38,75

Asperges met Hollandaisesaus, peterselie en ei    24,75

Desserts

Coupe rood fruit met  sabayon    12,75

Dame Blanche    11,25

Crêpe Suzette    21,50

Kaasselectie van Kaasmeester Van Hest    19,25

Oesters

Speciaal 6 stuks    43,50

Rauw 3 of 6 stuks    15,75 / 27,75

Gegratineerd 3 of 6 stuks    18,50 / 30,75

Eendenlever 3 stuks   21,75