Lunchmenu

Voorgerecht
Coquille
pancetta krokant,
doperwtencrème, peultjes
of
Shabu
vingerdik gesneden rundvlees, miso parels,
bundelzwam, bouillon van ossenstaart en Dashi

Tussengerecht
Schol
escalope van Oosterschelde kreeft, truffel,
aardappel mousseline, beurre blanc

Hoofdgerecht
Roodbaarsfilet
asperges, kreeftensaus
of
Rib-eye
asperges, gekarameliseerde knoflooksaus

Kaas
Kaasselectie van Kaasmeester van Hest

Dessert
Cremeux van aardbei met rabarber
ganache berriolette, saus van roodfruit,
sorbet van aardbei, aardbei meringue

2-gangen (voor- en hoofdgerecht)  33,50
3-gangen (voor, hoofdgerecht en dessert)  43,50
4-gangen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  52,50
5-gangen (beide voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  64,50
6-gangen (complete menu)   75,-

À la Carte

Koude lunchgerechten

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft   22,50

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port     22,50

Salade met Bettinehoeve geitenkaas, rozijntjes en olijven     20,50

Steak tartaar van ossenhaas, kappertjes, scharrelei en
Worcester mayonaise geserveerd met toast    24,75

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin   13,75

Aspergesoep   11,50

Warme lunchgerechten

Zeetong à la meunière     45,-

Hele Oosterschelde kreeft in roomboter gebakken,
aspergekruiden, botersaus     67,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus   38,75

Asperges met Hollandaisesaus, peterselie en ei    24,75

Desserts

Coupe rood fruit met  sabayon    12,75

Dame Blanche    11,25

Crêpe Suzette    21,50

Kaasselectie van Kaasmeester Van Hest    19,25

Oesters

Speciaal 6 stuks    43,50

Rauw 3 of 6 stuks    15,75 / 27,75

Gegratineerd 3 of 6 stuks    18,50 / 30,75

Eendenlever 3 stuks   21,75