Lunchmenu

Voorgerecht
Zalm & krab
radijs, Oost-Indische kers
of
Tartaar van kalf
aardappel, kaviaar

Tussengerecht
Roodbaars
knolselderij, snijboon, remoulade 2.0

Hoofdgerecht
Griet
crème spinazie, mousseline, courgette, doperwt
of
Ossenhaas
rode biet, saus van geroosterde sjalotten

Kaas
Kaasselectie met huisgemaakt compote

Dessert
Ettense kersen
chocolade

2 gangen (voorgerecht en hoofdgerecht) 37,50
3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) 48,50
4 gangen (voorgerecht, tussen, hoofdgerecht en dessert) 57,50
5 gangen (beide voor-, tussen, hoofdgerecht en dessert) 69,50
6 gangen (het volledige menu) 80,-

À la Carte

Koude lunchgerechten

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft   24,50

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port     24,50

Salade met Bettinehoeve geitenkaas, rozijntjes en olijven     20,50

Steak tartaar van ossenhaas, kappertjes, scharrelei en
Worcester mayonaise geserveerd met toast    28,75

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin   13,75

Broccolisoep met crème fraîche 11,50

Warme lunchgerechten

Zeetong à la meunière     47,-

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus   47,50

Frisse bulgursalade, lente groentes, groenten gelei,
beurre blanc van daslook     28,75

Desserts

Coupe rood fruit met  sabayon    12,75

Dame Blanche    11,25

Crêpe Suzette    21,50

Kaasselectie van Kaasmeester Van Hest    19,25

Oesters

Speciaal 6 stuks    43,50

Rauw 3 of 6 stuks    15,75 / 27,75

Gegratineerd 3 of 6 stuks    18,50 / 30,75

Eendenlever 3 stuks   21,75