Lunchmenu

Voorgerecht
Roobaars
zeegroenten, koolrabi, grapefruit
of
Kwartel duo
pompoen, hazelnoot, radijs

Tussengerecht
Harder
witte kool, kreeft, rode peper, limoen

Hoofdgerecht
Zeewolf
rammenas, groene asperges,
cèpes beurre blanc
of
Duo van rund
aardappelgratin, schorseneren,
saus van gekarameliseerde ui

Kaas
Kaasselectie van Kaasmeester van Hest

Dessert
Tonkaboon
framboos, witte chocolade

2-gangen (voor- en hoofdgerecht)  34,50
3-gangen (voor, hoofdgerecht en dessert)  46,50
4-gangen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  55,-
5-gangen (beide voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  67,50
6-gangen (complete menu)   77,50

À la Carte

Koude lunchgerechten

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft   22,50

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port     22,50

Salade met Bettinehoeve geitenkaas, rozijntjes en olijven     20,50

Steak tartaar van ossenhaas, kappertjes, scharrelei en
Worcester mayonaise geserveerd met toast    24,75

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin   13,75

Pompoensoep, crème fraîche, verse kruiden  11,50

Warme lunchgerechten

Zeetong à la meunière     45,-

Hert, babylof, mousseline, knol, eikhaas   32,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus   38,75

Noten fregola, truffel, paddenstoelen, groen uit eigen tuin  28,75

Desserts

Coupe rood fruit met  sabayon    12,75

Dame Blanche    11,25

Crêpe Suzette    21,50

Kaasselectie van Kaasmeester Van Hest    19,25

Oesters

Speciaal 6 stuks    43,50

Rauw 3 of 6 stuks    15,75 / 27,75

Gegratineerd 3 of 6 stuks    18,50 / 30,75

Eendenlever 3 stuks   21,75