Lunchmenu

Voorgerecht
Kabeljauw
zeegroenten, tomaat
of
Pulled pork
asperges, daslook, Hollandaise

Tussengerecht
Zeebaars
citroengras, paksoi

Hoofdgerecht
Grietfilet
beurre rouge, aubergine, tatsoi,
limoen, sesam
of
Tournedos a la café de Paris
zoete aardappel, asperges, peultjes

Kaas
Kaasselectie met huisgemaakt compote

Dessert
Vlierbloesem
violen, kwark, rozenbottel

2 gangen (voorgerecht en hoofdgerecht) 36,50
3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) 46,50
4 gangen (voorgerecht, tussen, hoofdgerecht en dessert) 55,-
5 gangen (beide voor-, tussen, hoofdgerecht en dessert) 67,50
6 gangen (het volledige menu) 77,50

À la Carte

Koude lunchgerechten

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft   24,50

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port     24,50

Salade met Bettinehoeve geitenkaas, rozijntjes en olijven     20,50

Steak tartaar van ossenhaas, kappertjes, scharrelei en
Worcester mayonaise geserveerd met toast    28,75

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin   13,75

Aspergesoep, tuinkruiden, asperges  11,50

Warme lunchgerechten

Zeetong à la meunière     45,-

Zalm, asperges, krielen en Hollandaise 31,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus   40,50

Frisse bulgursalade, lente groentes, groenten gelei,
beurre blanc van daslook     28,75

Desserts

Coupe rood fruit met  sabayon    12,75

Dame Blanche    11,25

Crêpe Suzette    21,50

Kaasselectie van Kaasmeester Van Hest    19,25

Oesters

Speciaal 6 stuks    43,50

Rauw 3 of 6 stuks    15,75 / 27,75

Gegratineerd 3 of 6 stuks    18,50 / 30,75

Eendenlever 3 stuks   21,75