Lunchmenu

Voorgerecht
Hamachi
fingerlime, roze peper
of
Rouleau van hert
eendenlever, vijgen

Tussengerecht
Heilbot
witlof, truffel, ansjovis

Hoofdgerecht
Snoekbaars
witte paella, courgette, tomaat, lamsoren
of
Kalfssukade
morilles, spruiten, rode biet

Kaas
Bleu d’Auvergne
pistache, witte chocolade

Dessert
Million dollar cake

2 gangen (voorgerecht en hoofdgerecht) 37,50
3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) 48,50
4 gangen (voorgerecht, tussen, hoofdgerecht en dessert) 57,50
5 gangen (beide voor-, tussen, hoofdgerecht en dessert) 69,50
6 gangen (het volledige menu) 80,-

À la Carte

Koude lunchgerechten

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft   24,50

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port     24,50

Salade met Bettinehoeve geitenkaas, rozijntjes en olijven     20,50

Steak tartaar van ossenhaas, kappertjes, scharrelei en
Worcester mayonaise geserveerd met toast    28,75

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin   13,75

Witlof velouté, verse kruiden en Grana 11,50

Warme lunchgerechten

Zeetong à la meunière     47,-

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus   42,50

Bloemkool, beurre noisette, koffie en aardappel    28,75

Desserts

Coupe rood fruit met  sabayon    12,75

Dame Blanche    11,25

Crêpe Suzette    21,50

Kaasselectie van Kaasmeester Van Hest    19,25

Oesters

Speciaal 6 stuks    43,50

Rauw 3 of 6 stuks    15,75 / 27,75

Gegratineerd 3 of 6 stuks    18,50 / 30,75

Eendenlever 3 stuks   21,75