Lunchmenu

Voorgerecht
Heilbot
BBQ knolselderij, oestersalade, rettich,
parels van zeekraal, ijskruid en bloemen uit eigen tuin
of
Gekonfijte boerderij-eend van de Green Egg
cannelloni van witte kool, pistache en sinaasappel,
crème van pastinaak, eenden jus, boekweit krokant

Tussengerecht
Grietfilet
venkelsalade, schuim Parmezaan, zomertruffel

Hoofdgerecht
Roodbaarsfilet
saus van kerrie, bleekselderij, koolrabi, snijbiet
of
Belgisch Blauw
pompoen gnocchi, quinoa, paksoi batonettes
crème van pompoen, lotuswortel chips, jus van sjalotten

Kaas
Kaasselectie van Kaasmeester van Hest

Dessert
Mango cremeux
passievrucht sorbet, gel van mango en passie,
mango-sereh bonbon, suiker krokant, limoen-sereh olie

2-gangen (voor- en hoofdgerecht)  33,50
3-gangen (voor, hoofdgerecht en dessert)  43,50
4-gangen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  52,50
5-gangen (beide voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  64,50
6-gangen (complete menu)   75,-

À la Carte

Koude lunchgerechten

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft   22,50

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port     22,50

Salade met Bettinehoeve geitenkaas, rozijntjes en olijven     20,50

Steak tartaar van ossenhaas, kappertjes, scharrelei en
Worcester mayonaise geserveerd met toast    24,75

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin   13,75

Courgettesoep met parels van zeekraal  11,50

Warme lunchgerechten

Zeetong à la meunière     45,-

Hele Oosterschelde kreeft in roomboter gebakken,
aspergekruiden, botersaus     67,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus   38,75

Risotto in het groen, ravioli van bundelzwam en
groen uit eigen tuin  24,75

Desserts

Coupe rood fruit met  sabayon    12,75

Dame Blanche    11,25

Crêpe Suzette    21,50

Kaasselectie van Kaasmeester Van Hest    19,25

Oesters

Speciaal 6 stuks    43,50

Rauw 3 of 6 stuks    15,75 / 27,75

Gegratineerd 3 of 6 stuks    18,50 / 30,75

Eendenlever 3 stuks   21,75