Lunchmenu

Voorgerecht
Langoustine
krab, bouillabaisse, baby carrots, zeegroenten
of
Tataki van rund
soya-jus, witlof, gepofte wilde rijst, sesam, roodlof

Tussengerecht
Rode mul
doperwt, mais, beurre blanc, citroen

Hoofdgerecht
Tongfilet
aardappel-prei, sous-vide gegaarde preitonnetjes, beurre rouge
of
Kalfshaas
paksoi rode biet, jus van stroganoff

Kaas
Kaasselectie van Kaasmeester van Hest

Dessert
Witte chocolade ganache
witte chocopoeder, kardemon mousse, blauwe bes

2-gangen (voor- en hoofdgerecht)  34,50
3-gangen (voor, hoofdgerecht en dessert)  44,50
4-gangen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  53,50
5-gangen (beide voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  67,50
6-gangen (complete menu)   77,50

À la Carte

Koude lunchgerechten

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft   22,50

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port     22,50

Salade met Bettinehoeve geitenkaas, rozijntjes en olijven     20,50

Steak tartaar van ossenhaas, kappertjes, scharrelei en
Worcester mayonaise geserveerd met toast    24,75

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin   13,75

Pompoensoep, crème fraîche, verse kruiden  11,50

Warme lunchgerechten

Zeetong à la meunière     45,-

Hele Europese kreeft in roomboter gebakken met roomboterkruidensaus    67,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus   38,75

Noten fregola, truffel, paddenstoelen, groen uit eigen tuin  28,75

Desserts

Coupe rood fruit met  sabayon    12,75

Dame Blanche    11,25

Crêpe Suzette    21,50

Kaasselectie van Kaasmeester Van Hest    19,25

Oesters

Speciaal 6 stuks    43,50

Rauw 3 of 6 stuks    15,75 / 27,75

Gegratineerd 3 of 6 stuks    18,50 / 30,75

Eendenlever 3 stuks   21,75