Lunch

Lunchmenu Valentijn

Voorgerecht
Ierse gerookte paling
salade van quinoa, appel, kroepoek van nori, ui
of
Carpaccio van hert
ganzenlever, kaviaar van mosterd,
truffelaardappel, veenbes mayonaise

Tussengerecht
Op de huid gebakken rode mul
hamburgertje van scampi, langoustinestaart,
groene asperge, dragonsaus

Hoofdgerecht
Heilbot
saus van courgette
of
Hollandse reerug
jus van rode wijn, kruidnagel,
bitterballetjes van zuurkool, crème van aubergine

Dessert
Dessert van framboos
tonkaboon, verveinne

2-gangen € 29,75 (voor- en hoofdgerecht)
3-gangen € 38,50 (voor, hoofdgerecht en dessert)
4-gangen € 46,50 (complete menu)

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin € 13,75

Bouillon van patrijs met wintergarnituur € 10,75

Broodjes

Boerenmeergranen brood met gerookte zalm, rode ui compote en calamansi crème €15,75

Tramazone club sandwich met gerookte kip, bacon, ei en gemengde sla €13,75

Steak tartaar van ossenhaas met kappertjes, scharrelei en Worcester mayonaise geserveerd met toast €22,50

Salades

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port €21,50

Salade geitenkaas met spek omwikkeld, rozijnen en olijven €19,25

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft €21,50

Salade rundercarpaccio met gebakken ganzenlever €20,75

Warme gerechten

Uitsmijter bacon €14,50

Omelet met diverse groenten van het seizoen €14,50

Saté Le Jardin, 3 stokjes ossenhaassaté, sojasaus, risotto en gefrituurde ui €25,75

Dessert

Vanille ijs met warme appelstrudel €14,25

Dame Blanche €11,25

Huisgemaakt sorbetijs met diverse soorten vers fruit €16,-

Flensje gevuld met roomijs en slagroom €16,50