Lunchmenu

Voorgerecht
Hamatchi
miso, komkommer, peterselie
of
Terrine van wilde eend en eendenlever

Tussengerecht
Griet
Parmezaan, venkel, gnocchi

Hoofdgerecht
Skrei
Oost-Indische kers, tabouleh, jonge groenten
of
Bavette
pompoen, mais, Zuidelijke pepersaus

Kaas
Kaasselectie met huisgemaakt compote

Dessert
Hazelnoot vanille dessert

2-gangen (voor- en hoofdgerecht)  34,50
3-gangen (voor, hoofdgerecht en dessert)  46,50
4-gangen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  55,-
5-gangen (beide voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert)  67,50
6-gangen (complete menu)   77,50

À la Carte

Koude lunchgerechten

Salade zalm met gerookte zalm, garnaaltjes en kreeft   22,50

Salade van kalfszwezerik met Ibericoham carpaccio van ganzenlever en een dressing van port     22,50

Salade met Bettinehoeve geitenkaas, rozijntjes en olijven     20,50

Steak tartaar van ossenhaas, kappertjes, scharrelei en
Worcester mayonaise geserveerd met toast    24,75

Soepen

Kreeftensoep Le Jardin   13,75

Pompoensoep, crème fraîche, verse kruiden  11,50

Warme lunchgerechten

Zeetong à la meunière     45,-

Ree, winterkruiden, kaantjes, rode biet, pastinaak  32,50

Ossenhaas Australisch met gekarameliseerde knoflooksaus   38,75

Truffel fregola, paddenstoelen ravioli, saus van cèpes 28,75

Desserts

Coupe rood fruit met  sabayon    12,75

Dame Blanche    11,25

Crêpe Suzette    21,50

Kaasselectie van Kaasmeester Van Hest    19,25

Oesters

Speciaal 6 stuks    43,50

Rauw 3 of 6 stuks    15,75 / 27,75

Gegratineerd 3 of 6 stuks    18,50 / 30,75

Eendenlever 3 stuks   21,75