Onze menukaart

Qu’est ce qu’on va manger?

Pasen

Elke donderdag in maart

bekijken

Dinerkaart

's avonds

bekijken

Lunchkaart

's middags

bekijken

's avonds

bekijken

Wijnselectie

wijnen

bekijken

Fruits de Mer

Vier pasen bij Le Jardin

bekijken

Lees wat je lief is

le jardin blog

/ verder lezen

In de koude wintermaanden, te midden van de aardse smaken en donkere knollen die dit seizoen kenmerken, ontdekken we een verrassend frisse verschijning: de bloedsinaasappel. Met zijn friszure, sappige en licht bittere nasmaak biedt deze vrucht een heerlijk contrast tegenover de winterse smaken. 

Een winterse traktatie: alles over de verfrissende bloedsinaasappel

/ verder lezen

In de wereld van gastronomie staat de skrei bekend als een uitzonderlijke delicatesse, een ware koning onder de kabeljauwen. Maar wat maakt deze vis zo speciaal en waarom noemen we het de liefdesvis? Je ontdekt het in deze blog!

De delicatesse van de Noorse Wateren. Alles over de Skrei.

/ verder lezen

In de kille wintermaanden dromen velen van ons over een gezellig terras, omgeven door groen, met een verfijnd glas wijn en een rijkelijk gevuld plateau met de beste zeevruchten. Maar wist je dat je niet alleen tijdens de warme periode kunt genieten van deze heerlijke combinatie van wijn en spijs? Integendeel! We nemen je graag mee. 

Dit is waarom je juist in de koude maanden moet genieten van een
fruits de mer. 

cantharellen

/

mille-feuille

/

crêpe suzette

/

ganzenlever

/

kreeftensoep

© Copyright 2023 Restaurant Le Jardin | Website door Knapper Design