Sint Hubertus

Sint Hubertus is de beschermheilige van de jacht.
Zijn naamdag is op 3 november.
Ter ere hiervan serveren wij de hele maand november
een heerlijk 5-gangen diner geheel in het teken van wild,
gecombineerd met lekkers uit het seizoen.
Het menu wordt begeleid door mooie wijncombinaties.

Dit menu wordt geserveerd van 1 november tot 1 december 2019.

Menu Sint Hubertus

Voorgerecht
Hert
filet, paté, ganzenlever, veenbes,
vijg, Calvados

1e tussengerecht
Coquille St. Jacques
witlof, crème van paling, crumble van beurre noisette,
romige saus van sherry

2e tussengerecht
Fazantenborstje
zuurkool, buikspek

Hoofdgerecht
Hazenrug
Gieser Wildeman, rode kool, wildsaus

Dessert
Speculaas dessert

 € 85,- p.p. all-in
(menu en wijnarrangement)

 €60,- p.p.
(alleen menu)