Wild Special

Het wildseizoen is een van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Dit seizoen begint in oktober wanneer de jacht op fazant en haas wordt geopend. Nu is dus hét moment om wild te proeven.
Als echte wild liefhebber bent u elke donderdag bij ons aan het juiste adres. Wij serveren dan partijs, kwartel, fazant en haas in één menu.

Menu

Rouleau van patrijs
pruim, schuim van eekhoorntjesbrood,
gerookte langoustine
***
Kwartelborstje
tarte tatin van witlof, jus van Pedro Ximénez
***
Fazantenborstje
druiven, schuim van zuurkool, truffeljus
***
Hazenrug
appel, romige cognacsaus, ganzenlever
***
Perendessert

€75,- p.p. all-in *
Diner en wijnarrangement
met wijnen van het Italiaanse topwijnhuis Antinori

* Dit menu wordt alleen geserveerd op de donderdagen
vanaf 1 november tot en met 13 december.
Reserveer tijdig uw tafel o.v.v. wildspecial